algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Consell d'Eivissa dóna el vist-i-plau al projecte de construcció de la depuradora de Portinatx

El Consell d'Eivissa ha donat via lliure al projecte de construcció de la depuradora de Portinatx presentat per l'Ajuntament de Sant Joan.

Segons ha informat la institució, els tècnics han considerat que la inclusió d'aquesta infraestructura en el Pla Hidrològic de les Balears fa que no sigui necessària la declaració d'interès general per executar aquesta obra.

A més, es dóna la circumstància que els tècnics també consideren que l'informe aprovat per la Comissió Balears de Medi Ambient ja realitza un estudi de l'impacte territorial de la planta i així, no és necessari que el Consell torni a informar el projecte.

Per tant, el Consell ha donat el vis-i-plau a l'expedient perquè l'Ajuntament de Sant Joan segueixi amb la licitació de les obres de la infraestructura.

El vicepresident insular, Mariano Juan, ha destacat que quan el Consell governa «de cara als ajuntaments i no d'esquenes», i quan la màxima que impera és reduir tràmits en tot el que permet la llei, «s'aconsegueixen resoldre expedients dels quals és dur parlant molts anys i que són necessaris per millorar el dia a dia de la ciutadania en general i, en aquest cas, de tots els que viuen a la localitat de Portinatx».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.