nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Museu del Calçat i la Indústria d'Inca preseleccionats al premi Museu Europeu de l'any

El Museu del Calçat i la Indústria d'Inca han estat preseleccionats per rebre el premi Museu Europeu de l'Any, atorgat pel fòrum Europeu dels Museus baix l'auspici del Consell d'Europa.

L'Ajuntament d'Inca ha explicat aquest dijous que aquest dissabte el Museu rebrà la visita d'una jutge internacional per valorar 'in situ' el treball que desenvolupa la institució.

El premi es concedeix segons les recomanacions del jurat EMYA, del Comitè de Cultura, Ciència i Educació del Consell d'Europa. Per aquest motiu, el museu ha de posar «especial èmfasi en una presentació comprensible d'una perspectiva europea i de la interacció entre els locals i les altres entitats europees».

A més, es valora el treball adherit a valors i prioritats democràtiques, drets humans, tolerància i diàleg intercultural, «que estableixin ponts entre cultures i fomenti la superació de fronteres socials i polítiques».

Així, aquest premi s'atorga a un museu ampliat o modernitzat en els darrers tres anys, que contribueixi de manera més directe a atreure un públic ampli i «a satisfer als seus visitants amb un ambient únic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.