algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Govern repartirà 100.000 bons per impulsar el consum en el petit comerç

El Govern, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Mallorca, ha llançat la campanya #BonsIllesBalears, amb la qual es repartiran 100.000 bons canviables de deu euros cadascun amb l'objectiu d'impulsar el consum en el petit comerç, «un dels més castigats per la pandèmia».

Segons ha explicat aquest dijous en roda de premsa el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, el comportament d'aquests comerços durant la pandèmia «ha estat heroic», per la qual cosa, amb aquesta mesura, es pretén recompensar el seu esforç perquè «surti reforçat».

«Els comerços més emblemàtics de les Illes han de continuar donant vida als barris i a la ciutat», ha insistit Yllanes.

La campanya, que arrenca aquest divendres a Balears, cerca beneficiar als comerços «amb menys recursos a les illes» perquè mantinguin la seva activitat des d'estiu fins a Nadal i fomentar «la rehabilitació del sector».

A través d'ella es repartiran 100.000 bons -de 10 euros cadascun- que es podran canviar des de l'1 d'octubre fins al 31 de desembre en qualsevol dels comerços que s'inscriguin en el programa.

A la presentació ha assistit també el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, qui ha agraït aquesta iniciativa del Govern per a «incentivar la recuperació de l'activitat comercial en un moment en el qual centenars de comerços segueixen en perill després d'un any i mig de pandèmia».

Així mateix, el secretari de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, ha insistit que la campanya està destinada a petits comerços de proximitat per ser «part imprescindible de l'economia i del teixit productiu, però també de la cultura i la vida dels pobles i barris».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.