cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Pi demana a Armengol que «exigeixi a Sánchez que compleixi amb les Illes Balears»

El secretari general d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, ha criticat les declaracions d'Armengol amb relació al factor d'insularitat i el compliment del Règim Especial de les Illes Balears, després de la reunió mantinguda amb Sánchez. «Estam cansats de declaracions buides de contingut, el que volem són fets, fa 40 anys que confiam i al final l'estat incompleix el que per llei està obligat a complir», en aquest sentit Gili ha demanat a Armengol que «exigeixi a Sánchez que compleixi amb les Illes Balears. Tenim aprovat un REB des de fa anys i reclamam el que per llei ens pertoca».

Gili s'ha preguntat «on era Armengol quan presentarem el recurs d'inconstitucionalitat als pressupostos generals de l'estat per no complir amb el REB», i ha afegit que «per acabar amb aquesta injustícia la solució no és claudicar davant Sánchez, sinó exigir-li el compliment tal com marca la constitució i la llei».

Així mateix, el secretari general ha assenyalat que des d'El Pi «seguirem fent feina en la defensa del factor d'insularitat, per justícia i dignitat. Estam cansats que se'n riguin de nosaltres».

Gili ha recordat que tot just fa uns mesos el Tribunal Constitucional va admetre a tràmit el recurs d'inconstitucionalitat que el Pi, conjuntament amb altres formacions polítiques, va impulsar contra els pressupostos generals de l'estat per reclamar el compliment del REB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.