algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Aprovada la creació del Centre d'Innovació de la Formació Professional

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns la creació del Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de la Formació Professional de les Illes Balears (CINFP-IB), un centre que respon a l'interès del Govern a impulsar la innovació i l'emprenedoria dins la formació professional per millorar-ne la qualitat.

Aquests objectius estan en consonància amb el Pla de Modernització de la Formació Professional, que estableix que la innovació constitueix un dels pilars bàsics per a la digitalització i, juntament amb l'emprenedoria, formen part dels seus àmbits estratègics.

Millor gestió de la formació, la innovació i la recerca a la formació professional
El nou centre quedarà adscrit orgànicament a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors i, entre d'altres, assumirà l'elaboració dels currículums adaptats a la realitat econòmica i social de les Illes Balears, facilitarà la col·laboració amb les empreses, gestionarà la formació tècnica especialitzada per àmbits professionals per al professorat de formació professional i coordinarà les aules d'emprenedoria i els espais de tecnologia aplicada dels centres de formació professional.

Aquest centre estarà ubicat al Parc Bit i estarà integrat per un director o directora, per personal assessor de formació professional i per personal d'administració i serveis.

La previsió de la Conselleria és que aquest centre es pugui posar en funcionament el pròxim curs 2021-2022.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moneot, fa mes de 2 anys

La pregunta és si serà un xibiu més per a docents que no volen fer classe i cerquen col.locar-s'hi a xiringuitos de la Conselleria d'Educació (i ja no son pocs) Elements que haurien de fer classe i acaben ocupant llocs de feina fora de les aules fent de funcionaris a més de cobrar molt més.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente