algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.86°
11°

Asima vol que el Centre de Tecnificació Esportiva es continuï dient 'Prínceps d'Espanya'

L'Associació d'Industrials de Mallorca (Asima) ha manifestat el seu «descontent» pel canvi de nom del Poliesportiu abans anomenat Prínceps d'Espanya, situat en el polígon Són Castelló.

Segons ha destacat el president d'Asima, Francisco Martorell, aquest divendres, des que varen començar les obres del complex esportiu «aquestes instal·lacions varen ser creades per Asima, convertint-se en una de les millors instal·lacions de les que existien l'any 1973 a Espanya i posteriorment varen ser cedides a l'Estat».

L'associació, ha explicat, que sempre ha apostat «per vincular treball i bones pràctiques saludables per a tots els treballadors dels polígons Són Castelló i Can Valero».

En aquesta línia, Martorell ha recordat que Asima també va manifestar el seu «descontentament», quan el Govern va eliminar l'any passat el descompte per a treballadors dels polígons, «sense previ avís ni cap comunicació sobre aquest tema».

«Rebutjam que es fes aquesta actuació i així li ho vàrem comunicar al propi Govern», ha assegurat el president d'Asima, qui ha lamentat «que en data d'avui no ha estat solucionat».

El recinte esportiu, que fins ara s'ha anomenat Poliesportiu Prínceps d'Espanya i gestiona la Conselleria d'Afers Socials i Esports, ha passat a denominar-se formalment, aquest dijous 29 de juliol, Centre de Tecnificació Esportiva de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Yo le pondria como antes y añadiria.......Principes d España y ladrones

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente