algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Antitaurins es concentraran a Cort contra el retorn de les corregudes de toros a Mallorca

Activistes antitaurins es concentraran aquest dissabte en la plaça de l'Ajuntament de Palma contra el retorn de les corregudes de toros a Mallorca, convocats per part d'AnimaNaturalis i CAS Internacional.

Segons ha informat AnimaNaturalis aquest divendres, la protesta contra el retorn de la tauromàquia a Mallorca tindrà lloc aquest dissabte 24 de juliol a les 12.00 hores en la plaça de l'ajuntament de Palma.

«Volem una Mallorca sense sang ni tortura», ha expressat la coordinadora d'AnimaNaturalis a Balears, Arantxa Laguna, qui ha afegit que «la tauromàquia tracta de convèncer que és cultura i representa el sentiment dels mallorquins. No obstant això, ningú va trobar a faltar la matança de toros quan van ser suspeses durant la pandèmia».

En aquesta línia, AnimaNaturalis ha recordat que, segons dades del Ministeri de Cultura i del sector taurí analitzats per part de l'associació veterinària Avatma, en 2018 -últim any «normal» de la indústria taurina- es va viure una caiguda del 58,4% dels festejos en plaça respecte a 2007 i del 2,1% respecte a 2017 i també el nombre de tancaments i altres festejos populars va disminuir en relació amb anteriors anys.

«No és només una opinió dels animalistes, són les mateixes dades d'assistència aquells que així ho demostren, a ningú representa la tauromàquia. No obstant això, es continuen mantenint aquests espectacles macabres amb diners públics i privilegis des de les institucions», ha assenyalat Laguna, qui ha incidit en què «és el moment de dir basta i rebutjar amb veu molt alta que es continuï maltractant animals pel gaudi i benefici d'uns pocs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per The times are changing, fa mes de 2 anys

No, bambol. EREN realitats.

Valoració:2menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

No batalletes, bossot; son realitats.

Valoració:-3menosmas
Per T'he times are changing, fa mes de 2 anys

Que contes, batalletes del iaio, i tant?.

Valoració:2menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

No digas chorradas. En Barcelona hay, o había, dos plazas de toros. En cada corrida se colocaba el billetito de "No hay entradas", precisamente por estar todo vendido. Si ahora no hay corridas, se debe única y exclusivamente a que la Generalitat no permite estos eventos por ser "demasiado españoles", ya que el odio que profesan no tiene cura y no porque la gente dejase de ir.
A las corridas (jamás he visto una en mi vida, señal que las aborrezco), se va porque se quiere ir. Nada más.
Ya está bien de prohibir. Por cierto, después de las corridas la gente hacia cola para comprar carne de toro. Lo he visto en Inca y en Palma, por ejemplo.

Valoració:-8menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Ses corregudes de toros són un paradigma de s'atac an es més dèbil: es maltracta d'una forma extremadament cruel fins a sa mort un animal que no es pot defensar i, a més, tot constitueix una icona nacional espanyola, és a dir, de sa nacionalitat que, des de fa tres segles, se mos està imposant

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente