algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Pimem tanca la seva 43a Assemblea Ordinària amb els comptes sanejats i augment de socis

186265

Pimem ha tancat la seva 43a Assemblea Ordinària informant els associats de la situació actual de la Federació. La patronal ha comunicat que actualment l’entitat va complint els objectius que se va marcant i així «conformar una entitat més forta, més representativa i més adaptada als nous temps», segons paraules del seu actual president, Jordi Mora.

Mora també ha destacat la «bona salut» de la Federació en presentar uns comptes sanejats i un augment del 10% del nombre de socis respecte a la darrera assemblea. El president ha assegurat que continuen «posant els fonaments necessaris per poder representar, defensar i servir totes les pimes que ho necessitin siguin del sector que siguin».

Per la seva part l’actual gerent, Gustavo de Vicente, ha explicat que la Federació s’ha marcat com un dels objectius més importants donar serveis de formació i ajudar les empreses en la seva transformació digital. De Vicente ha assegurat que «tant l’adquisició de coneixements de manera constant com l’aposta empresarial per l’economia digital no és el futur, és un present cada dia més determinant per la supervivència de moltes pimes».

A la Junta també ha assistit la vicepresidenta de CONPYMES, María José Landaburu, qui ha explicat als mebres d’aquest òrgan el nou projecte de patronal a nivell estatal. També hi ha intervengut Rafel Ballester, president del CES, qui ha presentat el dictamen Horitzó 2030.

L’Assemblea ha comptat amb un centenar de socis que enmig d’un fort protocol de seguretat han pogut intercanviar opinions sobre l’actualitat empresarial i com la pandèmia ha anat afectant diferents sectors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.