nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Organitzen un seminari per millorar els projectes educatius de les escoles infantils de Palma

186037

La Patronal Municipal d'Escoles Infantils ha organitzat un seminari amb l'objectiu d'orientar i dotar de recursos als professionals pel disseny d'entorns de qualitat en els serveis educatius dels nins de 0 a 3 anys.

El regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que la formació permanent del personal és una prioritat del projecte educatiu i de gestió de la Patronal Municipal per «garantir un servei de qualitat i atendre les necessitats dels nins i les seves famílies».

Segons han assenyalat, una vegada ha finalitzat el curs escolat i abans de les vacances d'estiu es destinen dos dies a la realització d'un seminari per aprofundir en el coneixement de la temàtica seleccionada i compartir les experiències educatives entre les professionals de la patronal i les persones convidades.

Enguany el seminari es realitzarà entre aquest divendres i el pròxim dijous i té com a continguts principals treballar els recursos educatius per a l'escola 0-3.

Es tracta d'un curs dirigit per la directora pedagògica de la Patronal, Antònia Ribas, que es dirigeix al personal docent i tècnic en el qual participen 55 persones dels serveis centrals i de les 11 escoles infantils municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.