algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Què vos sembla la retirada de la màscara a l'exterior?

L'enquesta d'aquesta setmana versa sobre un dels temes més destacats dels darrers dies: la retirada de la màscara a l'exterior.

Així, després de més d'un any d'obligatorietat, el pròxim 26 de juny l'ús de la màscara deixarà de ser obligatori a l'aire lliure. Just s'haurà d'utilitzar en els interiors de locals i recintes tancats.

La mesura ha tingut una acollida desigual. Molta gent ho ha acceptat com una mesura molt positiva, però molts d'altres miren la decisió amb prudència. De fet, molts experts consideren que la mesura és precipitada.

Sigui com vulgui, volem saber l'opinió dels nostres lectors. Les respostes de l'enquesta que proposam són les següents:

-És una molt bona notícia.

-És positiu, però cal mantenir la prudència.

-És una mesura precipitada.

-És un desastre i no ajuda a combatre la Covid-19.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Pep Corba
Hablarás 20 idiomas, pero chico, cómprate unos cuadernos Rubio.
Los hay en catalán.
Es que no entiendo que un políglota escriba así.
No me cuadra en mi españolaza cabeza.

Valoració:1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

I tant,que l'entens,però,deus ser dels renegats,que no hu
volen aprenda,per alló de que esteim a espanya,i es parla "espanyol", que segons la C.E., és castellano,i nosaltres segons al nostra Estatut,la nostra llengua és el catala,malgrat no t'agradi.Si de cas,al que hauria de mudarse a la teva espanya,ja que no t'has integrat,ets tu,allà,nomès escoltarás parlar,la llengua que mós imposa,el tal carles V, fá mès de tres-cents anys; se veu que a tu te agradan les imposicions centralistas.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Puedes que hables diferentes idiomas, pero si todos son como el que has utilizado para decir tonterias y disparates, estás para poner pies en polvorosa.
Y en cuanto a la máscara, considero que es muy precipitado. A determinado personal les das una mano y te cogen todo el brazo.

Valoració:-3menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Amem,avui,demunt les 11 hs., una parella de alemanys,han passat,per devant casa,semsa mescareta; demunt les 12,30 hs.,dos englesos( parlo diferents idiomes),iguament; als hi he dit que aca nostra,era obligatiria cap problema,se l'han possat. Visc a Pollença,i aixó es veu sovint; per ells-as,aqui,saven que tot val,a la seva colonya; és el,preu que hem de pagar,per ser un païs de serveis,que desde el temps ,del " ferrolano"vivim ajoneiats,als coloniadors-es.Basta veura,lo dels creuers; cannviam,salut,per cash,i nomès per uns cuans,la resta,..fum i merda.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente