algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La Plataforma contra els Megacreuers exigeix explicacions sobre les mesures que es prendran davant els casos de Covid-19 en creuers

184081

Sanitat Exterior ha coordinat aquest dilluns el trasllat a una clínica privada dels cinc tripulants del creuer fondejat a Palma que havien donat positiu en Covid-19. Tots ells romanen asimptomàtics i passaran ara la quarantena.

L'operatiu de trasllat s'ha realitzat amb tres ambulàncies, amb acompanyament d'una unitat de la Guàrdia Civil i d'una altra de la Policia Portuària, segons han informat des de Sanitat Exterior. El creuer 'Odyssey of the Seas' ja ha salpat per a continuar la seva ruta.

Segons la declaració marítima de Sanitat feta pel capità de vaixell, a bord hi ha mig centenar de treballadors de diversos serveis addicionals, que no formen part de la tripulació, i uns 1.400 tripulants. El darrer port visitat pel vaixell va ser a Itàlia i té com a destinació els Estats Units.

Des de la Plataforma contra els Megacreuers han manifestat «profunda preocupació» davant la situació que ha tengut lloc i «la necessitat de comptar amb un protocol clar i segur per a la tornada dels creuers a les nostres illes».

«Exigim a les autoritats (Autoritat Portuària, Govern de les Illes Balears i Ajuntament de Palma), a més d’un control efectiu dels impactes ambientals, econòmics i socials d’aquest tipus de turisme de masses, que donin explicacions sobre la situació i les mesures que es prendran davant aquest cas i els que vindran».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 2 anys

Es una vertadera vergonya! Però la tenen encimentada!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente