cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:
13°

El Servei de Salut fa una crida a les infermeres jubilades perquè ajudin a vacunar contra la Covid-19

El Servei de Salut de les Illes Balears ha fet una crida pública a les infermeres jubilades menors de 70 anys que vulguin participar en el procés de vacunació contra la Covid-19. La crida s’adreça a infermeres especialistes jubilades que es vulguin incorporar per a prestar servei actiu.

Els professionals jubilats que vulguin prestar els serveis han d’enviar un correu electrònic informant del seu interès a la adreça RHDP informa@ibsalut.es. Han d’assenyalar a l’assumpte «Infermeres jubilades vaccinació», indicar el nom i llinatges, número de telèfon de contacte, número de document d’identitat, dates de disponibilitat i l’illa on es poden prestar els serveis. Igualment, també es pot telefonar al 971 704 422 per a comunicar la disponibilitat i les dades.

Per a poder concórrer a la crida, estar vacunat contra la Covid-19 és un requisit. El Servei de Salut oferirà contractes mensuals que es podran anar renovant fins al 31 de desembre de 2021.

Amb les persones inscrites, el Servei de Salut farà un registre. El personal d’infermeria serà contactat i/o mobilitzat, si escau, en funció de les necessitats de cada moment, de la manera més àgil possible per a assegurar l’assistència sanitària a la població.

Aquesta és una mesura més, duta a terme excepcionalment, per a donar continuïtat a l’activitat assistencial, que és la màxima prioritat del Servei de Salut de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.