nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

El Col·legi de Metges de les Balears rebutja el nou sistema d'adjudicació de places MIR

El Col·legi de Metges de les Balears (Comib) ha rebutjat el canvi de sistema d'assignació de les places MIR, anunciat pel Ministeri de Sanitat.

El Comib ha explicat aquest dilluns que el nou sistema és «una decisió unilateral adoptada sense tenir en compte l'opinió dels professionals i els seus representants que, a més, impedeix una elecció justa i amb garanties».

En la situació actual de pandèmia, el Col·legi de Metges ha considerat que és «possible fer l'elecció de plaça MIR mitjançant un model mixt», és a dir, que implica la presència per torns d'unes desenes d'electors en un saló «en el qual poden guardar les distàncies i mesures de protecció».

Des del Comib han considerat que el sistema d'elecció telemàtica proposat pel Ministeri «no garanteix els mateixos drets que l'elecció presencial».

Davant això, ha afirmat que és «urgent una rectificació que permeti una elecció en temps real, amb transparència, control continu i informació actualitzada de les places assignades i de les quals queden vacants».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.