algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Protestes durant la inauguració de «l'autopista de la vergonya»

La Plataforma Antiautopista ha afirmat que aquest dilluns s'inaugura «l'autopista de la vergonya» i «de les mentides i la falta de transparència», durant la inauguració de l'autopista Llucmajor-Campos.

La plataforma ha acusat el Consell de Mallorca de mentir respecte a les dimensions del projecte, la sinistralitat de la via per a justificar l'ampliació o el finançament de les obres -ja que «no ha arribat ni un euro del conveni de carreteres»-.

La Plataforma sosté que aquest projecte suposa «la destrucció del territori i un model de creixement insostenible», que posa de manifest «l'obsolescència d'un model de mobilitat basat en el cotxe privat».

L'entitat ha apuntat que els vuit quilòmetres d'autopista «han suposat la destrucció de més de 54 hectàrees de sòl rústic d'una zona agrícola ben conservada». Igualment han denunciat l'ús d'escòries de la incineradora de Son Reus.

Per tot això, la Plataforma ha assegurat que les obres d'aquest traçat han estat «l'autopista de la vergonya per a molts polítics responsables que s'amaguen o volen passar pàgina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sentit comú, fa mes de 2 anys

Un día o s'altre (poden passar dos, tres, quatre o vint anys), aquesta autovía arribarà fin a Santanyí. Ès de sentit comú.

Valoració:-1menosmas
Per pere de sa cuera, fa mes de 2 anys

No he votat ni votaré mai PP però na Porquer ha estat explèndida plantant cara a n'aquest maleducat.

Valoració:-6menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

La trob desmessurada;el problema,cuan hi habia l'anterior carretera,en general,era que el peu dret,pesaba molt i la impasiensa,també; molte de gent,que anaba al Trenc,se "cremaba", i feia burradas; ára,hi haura el doble de tràfic,i ja vorem a hòn aparcan.
S'haura solucionat el problema ?

Valoració:2menosmas
Per de asco, fa mes de 2 anys

La vergüenza es estar en contra de las autopistas y después usarlas a todas horas con el cacharrito que todos tenemos justo debajo del balcón.
La vergüenza es estar en contras de las antenas de telefonía móvil y llevar este otro cacharrito pegado a los cataplines, las 24 horas del día.
Nadie, con dos dedos de frente quiere cemento. Pero la hipocresía y la falsedad, es peor que mil cementos. Y suma y sigue.
De asco.

Valoració:-8menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

A mi, què voleu que vos digui?, ja em va bé l'autopista. Això no té marxa enrere. El nostre món, el dels mallorquins dels segles passats, s'ha acabat, no hem estat capaços d'aturar el coloniaisme sense un estat propi. Més val acceptar-ho i aprofitar allò que té de pràctic.

Valoració:-8menosmas
Per un veí, fa mes de 2 anys

Pel fet de no haver estat present en la inauguració, no se lleven les culpes, i les responsabilitats.

Valoració:14menosmas
Per Tomàs, fa mes de 2 anys

Una errada. No hi torneu a caure. Mai. O perdreu molts MÉS votants.

Valoració:11menosmas
Per nofret, fa mes de 2 anys

Es clar que totes les formacions polítiques que formen part del equip de govern del Consell de Mallorca, tenen part de culpa i ningú pot escapar-se de la acusació dient que no ho sabia. Però si culpem a tothom per igual, els que han pressionat als altres per aprovar la malifeta, tornaran a fer-ho, gràcies a que la culpa compartida es menys culpa.

Valoració:8menosmas
Per Sebas, fa mes de 2 anys

i son del seu estimat Pacte de Progres

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente