nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El procés d'oposicions de docents, enguany, tendrà el doble de seus

La Conselleria d'Educació i Formació Professional ha informat, aquest divendres, que el procés d'oposicions de docents comptarà enguany amb el doble de seus amb l'objectiu d'adaptar les proves a les condicions derivades de la pandèmia de la Covid-19.

La Conselleria ha explicat que, finalment, el procés comptarà amb 129 tribunals a les Balears. Per illes, 95 actuaran a Mallorca, 16 a Menorca i 18 a Eivissa i Formentera.

En relació a l'últim procés selectiu celebrat en 2019, s'ha duplicat el nombre de seus, passant de 15 a 30 per a adaptar les proves a les condicions que es deriven de la situació de pandèmia i evitar al màxim els desplaçaments entre illes dels més de 5.000 aspirants inscrits. Aquesta informació es publicarà en el BOIB d'aquest dissabte.

Els espais utilitzats a la Universitat de les Illes Balears (UIB) també s'han incrementat perquè és on se celebren les proves de les dues especialitats amb major nombre d'aspirants.

Així, s'han previst deu tribunals de Primària i 10 d'Infantil del cos de mestres, situats en quatre edificis. D'aquesta manera s'adapten els aforaments als protocols sanitaris que marca la Covid-19.

Finalment, el total d'aspirants és de 5.093 i s'han distribuït de manera que no hi ha cap tribunal que tingui assignats més de 60 aspirants. De fet, la mitjana d'aspirants per tribunal és de 40.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.