algo de nubes
  • Màx: 19.69°
  • Mín: 13.26°
19°

Els treballadors de Majorica es concentren per a reclamar el manteniment dels llocs de feina

Els treballadors de Majorica es concentren aquest dimarts per a protestar per la seva situació i reclamar que s'adjudiqui el concurs a l'empresa que es quedi amb més treballadors i mantengui la producció a Manacor.

La convocatòria, impulsada des del comitè d'empresa, demana mantenir els llocs de feina i que no es deslocalitzi l'empresa per a preservar «el teixit industrial de Manacor i de Mallorca».

Els treballadors recorden que Majorica és «una empresa emblemàtica amb més de 130 anys d'història i una marca que s'ha vinculat sempre amb Mallorca i Manacor». Actualment compta amb més de 275 treballadors.

La concentració és a les 11.00 hores al pati de la fàbrica, al polígon industrial de Manacor.

El concurs de creditors respon a la difícil situació econòmica que travessa l'empresa. Majorica ha notat amb força l'impacte de la crisi de la Covid-19, a causa que les seves vendes estan estretament vinculades al turisme -amb punts de venda en aeroports i creuers-.

Durant el procediment concursal, l'administrador va proposar l'adjudicació a l'oferta que preveu una major reducció de llocs de feina, la de MajolaPerla. Representants d'aquesta empresa varen manifestar, en una reunió amb l'Ajuntament de Manacor, la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.