nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Son Bonet Pulmó Verd inicia un tour de polítics i autoritats a la zona afectada pel projecte d'Aena

Dimecres passat just abans de l’inici de les vacances de Setmana Santa, la plataforma Son Bonet Pulmó Verd inicià la ronda de visites a la zona d’Espai Lliure Públic, afectat pel projecte de Parc Fotovoltaic d’Aena.

L’objectiu d’aquestes visites es traslladar a les màximes autoritats i representants d’àmbit, local, insular, autonòmic i estatal, la vertadera situació de la zona de Son Bonet; «un espai únic en tant és una zona verda de gran ús per part de la població. D’aquesta manera volem fer valer aquella màxima de conèixer per estimar, amb la que fa molts anys treballam per aconseguir salvar molts altres topònims vinculats a espais de gran valor natural i cultural».

Tot i els diferents compromisos adquirits i posicionaments en contra del projecte d’Aena per part de diferents administracions, des de la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd s’ha treballat per dur la defensa de la zona verda fins a Madrid. D’aquí que fa una setmana la Plataforma mantengués una reunió amb el senador Vicenç Vidal, perquè traslladàs el rebuig del poble de Marratxí al projecte d’Aena al propi Senat espanyol.

Així doncs el senador Vidal es va comprometre a interpelar en aquest sentit tant al ministre de transports, Jose Luis Ábalos, com al director general d’Aena, Maurici Lucena, en les seves respectives compareixences al Senat.

Convidada a les presidentes del Govern i del Consell i a tot l’Ajuntament de Marratxí

Des de la plataforma Son Bonet Pulmó Verd s’ha fet una convidada per a realitzar una visita per l’Espai Lliure Públic a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

De la mateixa manera també s’ha convidat a tot el consistori (govern i oposició) de l’Ajuntament de Marratxí, per a fer una visita conjunta i simbolitzar la unitat d’acció que ha caracteritzat aquesta reivindicació veïnal i a la que els diferents grups polítics hi han aportat amb aquesta visió conjunta.

Unitat d’acció, la clau de la mobilització

Des de la plataforma Son Bonet Pulmó Verd vhan volgut destacar la importància que ha tengut en el marc de la reivindicació, «el fet que els diferents grups polítics a diferents nivells administratius hagin mantengut una actitud col·laborativa en defensa dels interessos dels veïnats i veïnades de Marratxí. Aquest fet ha animat a moltes persones a sumar-se a un moviment molt positiu per a la defensa d’un espai tant estimat i valorat pel poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.