nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Amonesten un treballador d'IB3 per aparèixer en els directes amb una màscara que duu el logo de l'ens

Amonesten un periodista d'IB3 per a realitzar directes a la televisió pública amb una màscara on apareix el logotip de l'ens públic. Així ho ha denunciat aquest dijous el treballador sancionat a través del seu perfil de Twitter.

«M'han amonestat per fer directes amb una mascareta que du el logo d'IB3, la cadena per la qual treballo. La contracta Dalton considera que és una falta greu i sancionable», ha lamentat Guillermo Gayà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Per què aquest periodista no se pot nòmer Guillermo Gayá? Si ell vol, se nom així "aquí y en la China". És un doiarro voler traduir nom i llinatges. Què passa amb qualcú que se nom John? L'obligareu a que caviï a Joan?

Valoració:0menosmas
Per ??!!, fa mes de 3 anys

Per què "Guillermo Gayá" quan en la nostra llengua és Guillem Gaià?

Valoració:-7menosmas
Per no ho entenc, fa mes de 3 anys

i el micròfon, també du el logo, i ? ..... No el deuen censurar pas veritat ?

Valoració:7menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

No entenc perque, si qualcú utilitza un nom pels seus comentaris, amb tant de vocabulari com té la llengua catalana. li han
de copiar.
Ja sé que no he patentat el nom i que no comet cap delicte, que escriu bé i wue pensa poc més o manco com jo. Però cada vegada vegada que veig el nik que jo utilitzo a un escrit que no he fet jo m'en duc un ensurt, perque la primera cosa que me ve al csp, és que faig coses i després no m'en record.

Valoració:3menosmas
Per Lisa, fa mes de 3 anys

Potser haurem d'anar amb l'estanquera com a logo, vist la quantitat de fatxes que proliferen a les illes... així els farem contents..i dintre de quatre dies, ens faran començar els informatius amb el cara al sol...

Valoració:6menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Com és això de la contracta Dalton? Vol dir que aquests wue diuen que defensen els serveis publics, en privatitzen co tinuament? No m'ho puc creure!

Valoració:18menosmas
Per En veurem d'animalades!, fa mes de 3 anys

Què? Per aquesta mateixa raó, també poden treure els logos als micros.
Ara resultara que les empreses que son contractades pels organismes i empreses pûbliques volen ser més importants que les institucions que les contracten
I que els membrets dels escrits i tots els anagrames dels governs autonòmics i estatal i dels ministeris, enlloc de dur l'anagrama d'aquests, haura de dur els de les empreses que fan treballs per ells.
Això passa per externalitzar tots els serveis, que ara ja se creuen que comanden ells i volen el protagonisme.

Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente