algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Formentera demana al Govern espanyol el tancament internacional per Setmana Santa

La presidenta del Consell de Formentera Alejandra Ferrer, ha remès una carta al Govern central sol·licitant el tancament a nivell internacional perquè els preocupa «molt» l'empitjorament de dades a nivell europeu.

També ha assenyalat que és «molt difícil» fer complir a nacionalitats estrangeres el compliment de les restriccions, per la qual cosa han demanat aquest canvi.

Ferrer, en declaracions als mitjans, ha considerat que, malgrat el tancament perimetral, es permetrà l'arribada de turistes internacionals o de visitants des de la Península amb justificació.

«Aquests dies de Setmana Santa són molt importants. La ciutadania està molt cansada», ha afegit Ferrer, recordant que es necessiten polítics que gestionin la situació amb decisions «molt coherents, fàcils i assenyades i que no suposin un greuge comparatiu». Ferrer ha recordat també que des de la institució sempre han apostat per una desescalada lenta.

També ha considerat que tots són conscients que la situació és similar a la viscuda en el pont de la Constitució, al començament de desembre, o durant les festes de Nadal, «quan no hi havia contagis i poc després es va arribar a gairebé 200 per no tenir les mesures adequades».

Des de Formentera, la presidenta ha assenyalat que havien demanat al Govern el tancament perimetral de les Balears, per la qual cosa estan contents amb l'anunci del Govern. Així, ha afirmat que, com que era l'únic territori que quedava obert, es «convidava» que la gent visités les Illes.

«És el moment de demostrar també responsabilitat per part d'Espanya i frenar a aquests visitants durant la Setmana Santa per a assegurar la salut i l'economia», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 57, 57, 57,, fa mes de 3 anys

No sé per què, però he associat aquest article amb la dominatrix Kamala Harris.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente