cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Menorca demana al Govern espanyol que tanqui les fronteres internacionals i no permeti l’arribada de turistes estrangers durant la Setmana Santa

182043

L’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha celebrat la decisió del Govern de no perimetrar entre illes sinó la Comunitat Autònoma. Amb aquesta mesura, a partir del pròxim divendres, serà necessari acreditar un motiu de causa major, de treball o de residència per a poder entrar i sortir de les Illes Balears i serà obligatori la realització d’un test d’antígens a ports i aeroports per a viatges de més de 72 hores, també per als passatgers interilles.

La presidenta del Consell Insular ha defensat que «els indicadors sanitaris actuals permetien una mobilitat segura a dins de la nostra Comunitat i amb aquesta nova mesura es permet incentivar l’activitat turística segura entre illes i donar oxigen a la nostra economia».

En aquest sentit també ha valorat positivament el tractament diferenciat entre illes destacant que «gràcies a aquesta distinció, que sempre s’ha donat en funció de cada particularitat insular, i a la situació sanitària de Menorca els interiors de la restauració es podran mantenir oberts a la nostra illa».

Les peticions de la institució han anat més enllà i l’equip de govern també demana al Govern espanyol que, per a prevenir l’expansió de la pandèmia, i en coherència amb les noves restriccions entre comunitats autònomes i amb les mesures imposades als ciutadans residents, tanqui les fronteres internacionals i no permeti l’arribada de turistes estrangers durant la Setmana Santa a les Illes Balears. Així mateix, el Consell Insular insta el Govern a defensar també aquesta reivindicació davant el Govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De cervell, a la plaça en venen, fa mes de 3 anys

Qualcú amb seny.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente