algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

S'esgoten en poques hores els vols per a viatjar a les Balears des d'Alemanya per Setmana Santa

S'esgoten en poques hores les places dels vols per viatjar per Setmana Santa d'Alemanya a les Balears. Així ho han informat aerolínies alemanyes que han detectat una gran demanda per als vols amb destinació a les Balears i s'han esgotat en poques hores.

Des d'aquest dilluns, els alemanys ja poden viatjar a les Balears, el País Valencià, Castella-la Manxa, Extremadura, La Rioja i Múrcia, regions que han sortit de la zona de risc segons els criteris de l'Institut Robert Koch de virologia. Això suposa que els viatgers procedents d'aquestes zones no hauran de presentar PCR negativa quan tornin a Alemanya.

Tot i així, el govern alemany recomana no viatjar si no és per motius essencials. Però, malgrat la recomanació, s'han disparat les expectatives turístiques cap al primer destí vacacional per als alemanys: Mallorca.

Multiplicaran l'oferta de vols

Segons ha informat la companyia Eurowings, la marca de baix cost de Lufthansa, els vols programats s'han omplert en poc temps. La companyia aèria ho justifica perquè, fins ara, hi havia pocs vols disponibles. Per aquesta raó ja han ampliat l'oferta amb 300 vols addicionals de cara a les vacances de Setmana Santa.

Lufthansa ha anunciat que, per al període març-abril, oferirà 1.200 connexions amb Europa i reconeix que les destinacions a les Balears i les Canàries són «especialment demandades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.