bruma
  • Màx: 15°
  • Mín:

Continuen disminuint els hospitalitzats per Covid-19 a les Balears

Les Balears han notificat aquest divendres al Ministeri de Sanitat un total de 42 casos nous de Covid-19, així com 85 altes i cap mort, mentre continuen disminuint els pacients ingressats en hospitals, segons les dades publicades per la Conselleria de Salut.

Amb aquestes xifres, l'acumulat de casos de coronavirus a les Balears des que va començar la pandèmia se situa en 56.605 contagis i 735 morts.

En les darreres 24 hores s'han practicat 2.196 proves de Covid-19, de les quals 29 han resultat positives, dos menys que el dia anterior. Això situa la taxa de positivitat a l'1,32 per cent. Fins a la data s'han fet més d'1,1 milions de proves diagnòstiques a les Balears.

Des d'aquest dimarts 85 persones han superat la Covid-19, i 14 d'aquestes altes són hospitalàries.

Actualment hi ha 68 pacients Covid-19 ingressats en planta -cinc menys que el dia anterior- i 30 en unitats de cures intensives -dos menys que el dia anterior-. Per illes, Mallorca té 43 pacients en planta i 19 en UCI; Eivissa té 24 pacients en planta i 11 en UCI; i Menorca té únicament un pacient en planta.

D'altra banda, hi ha 93 professionals sanitaris en vigilància activa, dels quals 19 són positius en Covid-19.

Les residències de gent gran es mantenen sense nous contagis entre els usuaris, i la xifra de professionals amb contagi actiu continua en nou treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.