algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Homes per la Igualtat organitza la sisena edició de 'Paraules per la Igualtat'

Per sisè any consecutiu i després de l’èxit assolit en les cinc darreres edicions anteriors, l’associació Homes per la Igualtat – Mallorca organitza l’acte 'Paraules per la Igualtat' en el marc dels esdeveniments celebrats al voltant del 8 de març, Dia de la Dona.

Atesa la situació sanitària, l'edició d'enguany tendrà caràcter virtual i consistirà en un Meet Google o reunió telemàtica on han confirmat la seva participació, entre d'altres, Àlex Volney, president del Gremi de Llibreters de Mallorca; Àngels Fermoselle, activista social; Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d'Educació i Formació Professional; Catibel de la Fuente, orientadora de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears; Carlos Gómez, president del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears; Maria Durán, directora de l'Institut Balear de la Dona; Sebastià Alzamora, escriptor; o Teresa Matas, artista plàstica.

L'acte consistirà en la lectura per part d'aquestes i altres personalitats del món de la cultura, la docència o el cooperativisme d'un text on es posarà de manifest la necessitat d'avançar de manera decidida en la igualtat real de drets entre dones i homes, sempre des d'un caire feminista i necessàriament reivindicatiu. Al llarg de la trobada virtual tendrà lloc una petita actuació musical a càrrec de l'Obrador de Músics de Marratxí, entitat que tradicionalment ha donat suport logístic a aquest acte d'ençà els seus inicis allà l'any 2016.

Totes les persones que vulguin connectar-se a la trobada ho podran fer a través de l'enllaç que serà comunicat oportunament a l'efecte i prèvia inscripció al mateix mitjançant un formulari. L'acte serà l'11 de març a les 19 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.