algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els contagis de Covid-19 als centres educatius cauen a la meitat en una setmana

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha informat aquest dilluns que els contagis de Covid-19 als centres educatius de les Balears han caigut a la meitat en una setmana.

En roda de premsa després de celebrar-se el Consell de Govern, Negueruela ha explicat que, des del 6 al 12 de febrer, s'han registrat un total de 175 positius de coronavirus en els alumnes, mentre que una setmana abans varen ser 340.

Davant aquestes dades, el portaveu del Govern ha considerat que s'ha produït «un descens considerable» en els nous casos entre la comunitat educativa.

Durant la setmana passada, a les Balears un docent va donar positiu en una prova PCR, en un centre d'Eivissa, mentre que no s'ha detectat cap docent positiu ni a Mallorca, ni a Menorca ni a Formentera. Aquesta xifra representa el 0,006% dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius.

Pel que fa a l'alumnat, per illes, 95 són de Mallorca, dos de Menorca i 78 d'Eivissa. No s'ha detectat cap alumne positiu a Formentera.

Pel que fa als grups en quarantena, s'estima que la setmana passada se'n varen posar 24, el 0,3% del total dels prop de 8.000 grups que hi ha. El total es distribueix en 11 a Mallorca, dos a Menorca i 11 a Eivissa. Actualment, hi ha 21 grups en quarantena, de 37 centres educatius, el 4,95% del total de centres de les Balears. D'aquests 37 centres educatius, 13 són de Mallorca, 14 de Menorca i 10 d'Eivissa.

Pel que fa a la proporció d'estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser de el 93,3%. Quant als cribratges, aquesta setmana passada s'han aplicat a 273 alumnes i 31 professors de 26 escoles, amb un total de tres positius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.