nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Consell i Fòrum de la Societat Civil avancen en espais de participació i diàleg per a la reactivació

09/02/2021 Reunión del Consell y Foro de la Sociedad Civil para avanzar en los espacios de participación y diálogo para la reactivación. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

El Consell i el Fòrum de la Societat Civil han avançat en espais de participació i diàleg per a la reactivació de les Balears, en una nova jornada de treball en la seu de la institució insular en la qual s'han avaluat les mesures dutes a terme fins ara en el pla de reactivació social i econòmica 'Mallorca Reacciona' i en la qual s'ha plantejat l'elaboració de noves accions.

Segons ha informat el Consell aquest dimarts en una nota de premsa, aquesta jornada s'ha celebrat en la seu de la institució insular una nova reunió de treball, a la qual han assistit la consellera insular de Presidència, Teresa Suárez i la directora insular de Coordinació i Projectes Estratègics, Margalida Amorós; així com Jaume Garau, de la Fundació Iniciatives del Mediterrani; Ana Riera, de Mallorca Preservation Foundation; Maria Lluïsa Dubón, de Palma XXI; Joe Holles de Tramuntana XXI i Amadeu Corbera, del GOB.

En aquesta reunió s'ha continuat avançant amb la finalitat de coordinar accions i estratègia per a encarar la nova situació causada per la Covid-19 a Mallorca. En les primeres trobades amb representants del Fòrum, el compromís de la institució insular ja havia estat el nodrir de propostes el pla de reactivació a Mallorca a través de la participació, el diàleg i la coordinació entre institucions, agents socials i econòmics i ciutadania.

«Aquesta situació de crisi provocada per la pandèmia, per la seva complexitat i greus conseqüències, necessita noves propostes de col·laboració entre els diferents agents de la societat», ha dit la consellera insular de Presidència, Teresa Suárez.

«La voluntat del Consell és conèixer les propostes del Fòrum per a poder desenvolupar aquest objectiu de Pacte Social i de nova governança que s'ha plantejat al 'Mallorca Reacciona' i que requereix d'unes propostes innovadores que permetin ampliar els models clàssics de diàleg econòmic i social», ha afegit.

El Fòrum Societat Civil per a la Reconstrucció de Balears és una iniciativa oberta a la participació, impulsada per una vintena d'entitats del món de l'associacionisme ciutadà, l'ecologisme, el sindicalisme o l'economia, les quals han manifestat la seva «voluntat compartida de col·laborar, aportant idees i accions positives per a minimitzar l'impacte de la crisi del coronavirus en les persones, famílies, entitats i empreses que més la sofreixen, i orientar el futur cap a una societat més forta, resilient, equilibrada i pròspera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.