algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Les escoles oficials d’idiomes de les Balears convoquen les proves lliures per a l’any 2021

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, acaba de publicar la convocatòria les proves lliures de certificació de nivell de determinats idiomes de les escoles oficials d’idiomes (EOI) de les Illes Balears per a l’any 2021.

Es tracta de les convocatòries ordinària (juny) i extraordinària (setembre) de fins a nou idiomes: alemany, anglès, àrab, català, espanyol llengua estrangera, francès, italià, rus i xinès. Els aspirants es poden inscriure a les proves en els diferents nivells -bàsic A2, intermedi B1 i B2 i avançat, C1 i C2- al centre que li correspon segons el municipi on viu, treballa o estudia.

Tots els interessats en realitzar aquestes proves s’han d’inscriure via telemàtica, a partir del proper 9 de febrer i fins el 23 de febrer. Una vegada inscrits han d’enviar en un únic correu electrònic la documentació a l’EOI que li correspon per a formalitzar la matrícula.

Per obtenir més informació es pot consultar aquesta informació a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.