algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La consellera de Salut justifica que es varen vacunar càrrecs el primer dia a Mallorca perquè «sobraven 11 dosis»

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha justificat aquest dimecres que els càrrecs vacunats el primer dia de la campanya de vacunació a Mallorca va ser perquè «sobraven 11 dosis».

En declaracions després del Consell Interterritorial de Salut, la consellera de Salut ha criticat que alguns partits hagin «polititzat» aquest tema per «aixecar sospites».

Gómez ha defensat la gestió de Salut en la vacunació a les Balears i ha explicat que les dosis «no es poden aprofitar una vegada que ja estan descongelades».

«El primer dia, es va fer el registre d'usuaris i professionals de les residències, es va preparar tot i quan es va acabar la jornada es va comprovar que sobraven 11 dosis», ha dit, per a després afegir: «Llavors es va decidir que, per a no perdre-les, es posarien entre les persones presents allà, que estaven en contacte diàriament amb els usuaris».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Garriguel·lo, fa mes de 3 anys

Sobraven 11 vacunes i, mira per on, hi havia 11 alts càrrecs amb la màniga arromangada.
S'ha de ser barrut/da per amollar una bataionada tan gran. Només és comparable a un bisbe, guia dels seus creients, que es pensa que mentint a la justícia humana escaparà de la divina (ell hi ha de creure) per haver llevat el lloc a un vellet o a un cuidador que necessitaven la vacuna més que no ell.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 3 anys

Claro claro Jóanet, como son progres no pasa nada, igual que el encubrimiento de la niñas tuteladas tampoco pasa nada, unos Gintonics a las 2 de la mañana cuando estamos confinados no pasa nada, somos progres, divinidades superiores por encima del bien y del mal ¡¡¡
En un país normal este gobierno ya hubiera dimitido
Sinvergüenzas, vividores y caraduras es lo que son DIMISIÓN GOVERN YA ¡¡

Valoració:-1menosmas
Per Joanet, fa mes de 3 anys

Tota aquesta polèmica sobre la gent que s'ha posat la vacuna i teòricament no se l'havia de posar la mou la dreta per a desacreditar els qui duen el timó, però en realitat no els importa gens. És totalment irrellevant si uns quants càrrecs s'han posat o no la vacuna, perquè allò que importa és que se la posi molta de gent, i com més gent la rebi –tant si són d'un costat com de l'altre– més segurs estarem tots. Que hi ha d'haver un protocol i un orde per a rebre-la, d'acord, sempre és millor fer les coses ordenadament; però si hi ha qualque cas en què no s'ha seguit l'orde, no passa res, si es tractava d'aprofitar qualque dosi que sobrava a un moment concret o a un lloc concret. La seguretat dels altres també és la nostra, ¿o no ho enteneu? I a part d'això, no confongueu "vacunació" amb "immunització": hi ha gent que rep la vacuna i, per raons diverses, no li fa efecte i no queda immunitzada. Però si la majoria de la gent sí que hi queda, els que no també estaran protegits; per això és important que molta de gent sigui vacunada, del partit que sigui i amb el càrrec que sigui. No faceu més demagògia d'aquesta qüestió.

Valoració:-7menosmas
Per Vull saber, fa mes de 3 anys

I per què no les varen aprofitar per alguns malats d'edat o el personal sociosanitari de l'Hospital General? Aquest està prop de la Residencia OMS-Sant Miquel.
Poden dir el que vulguin, però això és favoritisme a la carta!
Dimissions ja!

Valoració:15menosmas
Per ergo, fa mes de 3 anys

Muy Señora suya:



Las vacunas, en estos momentos, de ninguna manera sobran. Siempre hay miles de personas que las necesitan mucho más que Vd. ¿Las de Taltavull y las del otro, y otro, también sobraban?.
Cállese y tenga la dignidad de marcharse.
Excusatio non petita, accusatio manifesta. Desde hace dos mil años.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente