muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L’ASM alerta els mallorquins contra els arribistes d’extrema dreta

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca crida els mallorquins a «no deixar-se prendre el pèl per l’arribista d’extrema dreta i simpatitzant de Vox, Víctor Sánchez Valle, que aprofita la indignació del sector de la restauració per a la seva promoció personal, i els demana que no participin a la manifestació forassenyada que pretén dur a terme demà divendres, en plena remuntada de la pandèmia».

Per l'ASM «el sr. Sánchez Valle ha expressat a les xarxes socials el seu odi contra la llengua pròpia de Mallorca i el dret dels mallorquins a decidir el seu futur, ha aplaudit el líder de Vox Santiago Abascal, ha fet broma amb les pistoles que pugui tenir o no a ca seva, i ha prohibit la presència de determinats mitjans de comunicació a una roda de premsa per estalviar-se preguntes incòmodes. Amb un perfil intolerant i ultraespanyolista com aquest, no és d’estranyar que carregui tota la culpa de la gestió de la pandèmia al Govern i no parli mai de Madrid, que és qui decideix els doblers de què disposam per afrontar la crisi, qui es queda el 14,20% del nostre PIB, uns 4.200 milions d’euros que se’n van cada any i no tornen, i qui ens deixa a la cua en ajudes econòmiques i vacunes per habitant».

L’ASM reitera una vegada més que «la indignació de treballadors i empresaris dels sectors de l’hostaleria i serveis està més que justificada, defensa el seu dret a protestar i no deixarà de denunciar la submissió de la presidenta Armengol davant el seu cap de files de Madrid», però adverteix que «cal anar vius amb els estafadors polítics i aprofitats de la ultradreta espanyola».

L'ASM finalment insta les associacions empresarials PIMEM i CAEB a «trencar tota relació amb el sr. Sánchez Valle, a organitzar les protestes sense posar en perill la salut de la ciutadania, i a dirigir-les, sobretot, contra l’Estat colonial espanyol, origen i causa principal de la nostra indefensió davant la crisi econòmica i sanitària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per betzol, fa mes de 3 anys

Las ideas no se pueden ilegalizar; se ilegalizan, y se persiguen, los actos violentos vengan de donde vengan.

Valoració:-1menosmas
Per de asco, fa mes de 3 anys

No es necesario que a los mallorquines nos alerten de nada, y menos las huestes de Tofol Soler, el de O.J.E. (O sea la Falange, o sea P.P.))

Valoració:-2menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Si entre tots els demòcrates no feim presió perque s'il.legalitzi a aquesta guarda de feixistes, aquesta mateixa guarda de feixistes acabarà il.legalitzant a tots els partits demòcrates.
No hi ha d'haver toleráncia, quan es tracta d'intolerants que s'han filtrat dins unes institucions per posar entrebancs i per cobrar, però que volen suprimir.

Valoració:5menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 3 anys

Hola,



En primer lloc, aixo d'alimentar rivalitat afavoreix la idea d'Espanya i la ultradreta. Si l'ASM parlas malament del Govern de Damasco, Espanya perdria punts. En segon lloc, "sobretot" s'escriu com una sola paraula, i no "sobre tot", que sembla el castella "sobre todo". El redactor sembla estar castellanitzat. Salut

Valoració:-2menosmas
Per Extrema esquerra?, fa mes de 3 anys

On és l'extrema esquerra? No hi ha ni esquerra. Tothom privatitza serveis públics, cada dia, i ningú no qüestiona, de veres, més enllà de la buida retòrica, les instruccions econòmiqurs que arriben d'Europa. La dreta econòmica està ben tranquil.la.

Valoració:8menosmas
Per un espoli sistemàtic, fa mes de 3 anys

espoliats per més de 300 anys. I fins quan aguantarem ?

Valoració:15menosmas
Per Cucut, fa mes de 3 anys

Un altre que es pensa que Mallorca es la vaca a la que tots els espanyols poden munyir fins deixar-la eixuta.

Valoració:11menosmas
Per Del seu pa faran sopes, fa mes de 3 anys

Val més que els deixin Si se creuen que l'ultra intoxicador seria capaç de gestionar aquesta comunitat i solucionar los el seu problema, val més que toquin la realitat amb les seves pròpies mans.

Valoració:0menosmas
Per Trabajador, fa mes de 3 anys

yo fui a la anterior. demasiada violencia. noque no me esperen

Valoració:-2menosmas
Per Pi, fa mes de 3 anys

I l'extrema Esquerra?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente