algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

L'any 2020 ha finalitzat amb 26 morts a la carretera, un més que el 2019, malgrat la reducció de mobilitat per la pandèmia

L'any 2020 ha finalitzat amb 26 víctimes mortals a la carretera a les Balears, una mort més que les registrades en 2019, i això malgrat que la mobilitat es va reduir molt a causa dels mesos de confinament i de la dràstica reducció d'arribada de turistes.

En el conjunt de l'Estat, el total de morts a la carretera va ser 870 persones, una xifra que representa un nou mínim històric de víctimes mortals en aquesta matèria després del registrat en l'exercici 2019, quan varen morir 1.098 persones. Per tant, es va reduir la mortalitat en un 21 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel Àngel Maria, fa mes de 3 anys

En Joan Torres té tota la raó. Els mitjans mallorquins de manera habitual, sistemàtica i crònica confoneu el centre (Mallorca) amb el tot (Balears). Pel que fa a mobilitat, la realitat de Menorca no té RES A VEURE amb la realitat de Mallorca. Informar sense desglossar per illes és desinformar. Us prec una rectificació immediata.

Valoració:1menosmas
Per Joan Torres, fa mes de 3 anys

Perquè no desglosau els accidents per illes?
A Menorca els dos últims anys no hi ha agut cap accident mortal!!!
Per favor, no ens poseu sempre dins el mateix sac.
Per favor no intenteu maquillar les xifres dolentes de Mallorca baix el paraigües de les Illes Balears.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente