algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Denuncien per maltractament animal un genet que va fer beure cava a una egua

L'Associació Animalista de les Balears (Assaib) ha acusat aquest dijous a un genet de presumpte maltracte animal per donar beure una ampolla de cava a una egua.

Assaib ha alertat per l'existència d'un vídeo, publicat en xarxes socials, on se'l genet «força a l'egua a beure una botella de cava mentre la resta de presents li riuen el fet».

L'associació ha expressat la seva «indignació» pels fets recollits en el vídeo, que situen en els moments posteriors al Gran Premi de Manacor. «Consideram una aberració aquesta mostra de clar maltracto animal», han denunciat.

L'associació indica que es tracta d'un genet «sancionat per la federació francesa de trot degut al dopatge de quatre cavalls, mesures que la federació balear va fer extensives aquí juntament amb la prohibició de l'entrada als recintes hípics de trot, a causa de l'extens historial de sancions i reincidències que acumula».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 3 anys

No es pot comparar fer patir i matar un toro amb donar cava a un cavall. No és el mateix. El primer és un assessinat i el segón és una broma. El primer és la Fiesta Nacional DE ESPAÑA i el segón, NO.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente