muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

UOB agraeix als docents que han fet vaga per protestar contra la «gestió nefasta» d'Educació

El sindicat Unió Obrera Balear ha agraït aquest dimarts a tots els docents que avui fan vaga «i sacrifiquen un dia de sou» per fer arribar una veu de protesta a la Conselleria d'Educació, davant la «gestió nefasta» de la pandèmia.

Segons han informat, el seguiment de la vaga és entre el 5 i el 10%, «a l'espera de les xifres definitives després de la jornada d'horabaixa». «No és el que volíem, si bé érem conscients que les possibilitats d'èxit no eren les ideals, des del moment que la resta de sindicats no se sumaven a la convocatòria», han lamentat.

En aquest sentit, han recordat que al País Basc, «on s'inverteix un 50% més en educació per alumne, la participació a la vaga unitària va ser entre un 65% i un 70% segons els sindicats, i un 41% segons el govern basc».

Així mateix, han apuntat que el conseller d'Educació, Martí March, «s'equivocarà si interpreta les xifres d'aquesta vaga com a una aprovació de la seva gestió, perquè la preocupació i la indignació dels docents i de tota la comunitat educativa són unànimes, com s'ha posat prou de manifest».

Finalment, han assenyalat que el curs acaba de començar i UOB continua «amb la mà estesa a la resta de forces sindicals a l'hora de convocar noves mobilitzacions en defensa del dret a la salut de docents i alumnes, i de les condicions laborals abusives a que ens han abocat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 3 anys

Si la gestió era tan nefasta, com així la vaga no ha rebut suport de ningú?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente