algo de nubes
  • Màx: 12.51°
  • Mín: 7.77°
12°

IB3 obre una convocatòria de finançament de 200.000 euros per a pel·lícules, curtmetratges de ficció i documentals

IB3 obre una convocatòria de finançament de 200.000 euros per a pel·lícules, curts de ficció i documentals. | E.P./Arxiu

La radiotelevisió pública de les Balears, IB3, ha obert fins al 22 de juny una convocatòria de finançament per a coproduir pel·lícules i curtmetratges de ficció i animació i documentals durant el 2020, amb un import total de 200.000 euros.

La convocatòria està destinada a finançar llargmetratges de ficció o animació de més de 60 minuts; curtmetratges (menys de 60 minuts); o documentals sobre temes de la vida real, que incloguin un treball original de recerca o anàlisi sobre assumptes concrets.

Cada projecte no podrà rebre més de 60.000 euros, encara que cada sol·licitant pot presentar a la convocatòria dos projectes, i rebre finançament simultàniament per a tots dos. El sol·licitant haurà d'aportar almenys un 10% del finançament amb fons propis, i l'ajuda de l'ens públic balear no superarà el 50% del cost total de la producció.

La convocatòria es fa amb càrrec al pressupost d'IB3 per a 2020, i les bases han estat publicades aquesta setmana en la pàgina web de l'ens de radiotelevisió.

Podran presentar-se persones físiques o jurídiques. Han de ser titulars dels drets d'explotació del material, que seran cedits en el cas d'assignar-se finançament. Poden acollir-se projectes que no hagin finalitzat la seva producció i s'hagin estrenat abans de signar el contracte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.