cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Educació demanarà al Govern espanyol que els alumnes de zero a sis anys no tornin a les aules

El conseller d'Educació, Martí March, ha avançat aquest dimarts al ple del Parlament que dijous que ve defensarà en la Conferència Sectorial d'Educació que els alumnes de zero a sis anys no tornin a les aules.

Ho ha dit en resposta a la qüestió de la diputada del Grup Popular Maria Núria Riera, qui ha demanat a March pels protocols per al retorn segur a les aules a partir del 25 de maig.

March assegurat que la postura del seu departament està «avalada per la comunitat educativa».

D'altra banda, el diputat del Grup Mixt Josep Castells, ha considerat «inviable i fictici» el pla per a la tornada a les aules del Govern espanyol i que els governs autonòmics han de implementar ja que no concreta, entre altres assumptes, com s'afrontarà la dualitat de les classes presencials ia distància.

El conseller March ha assegurat en aquest sentit que continuen els contactes amb el sector educatiu per a continuar plantejant i proposant a l'esborrany de la desescalada en el sector educatiu, encara que sempre amb l'objectiu de garantir la seguretat sanitària.

March ha afegit que en altres nivells educatius com Secundària i Batxillerat sí que consideren viable desenvolupar atenció individualitzada o en grup de manera presencial i en línia en funció de cada escenari i cada nova circumstància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un veí, fa mes de 3 anys

És de lògica. Com podran mantenir a 5 nins de 1 anys, per exemple, a una distancia de 1.5-2 metres entre si?, i de la mestre!!! Impossible.

A més, com és sentiran aquest infants, amb una mestre amb guants, mascareta i pantalla?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente