algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Ábalos contradiu Armengol i afirma que cercarà la manera que els alemanys puguin gaudir de la segona residència

El ministre de Transport, José Luis Ábalos, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa que tractarà amb Alemanya possibles opcions perquè els alemanys que posseeixen una residència a l'Estat espanyol puguin traslladar-se i fer ús d'ella.

Segons ha explicat eldiario.es, Ábalos ha estat demanat per un mitjà alemany sobre si poden els seus ciutadans fer reserves de vacances per aquest estiu a l'Estat espanyol. A això, Ábalos ha remarcat que «hi ha molts alemanys amb residència a Espanya i volem que la gaudeixin». Així, ha assegurat que cercaran la manera d'obrir «algunes vies de compromís i responsabilitat entre països perquè això passi».

Ábalos contradiu així la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui després de rebre cartes de centenars d'alemanys amb casa a les Balears en què demanen que se'ls deixi venir, ha remarcat que «les exigències per anar a les segones residències, que comporten un sacrifici molt important per als que resideixen a les nostres Illes, són les mateixes per a tothom, independentment de la seva nacionalitat o lloc d'origen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Per a què els serveix la mollera als polítics?, fa mes de 3 anys

I les llogaran, perquè ho han fet durant molts d´anys sense que ningú els digués res. En dir que són amigos, ja ho tenen tot arreglat!
Turisme que cobren els alemnays!

Valoració:1menosmas
Per Au, fa mes de 4 anys

Tampoc ha dit res, estudiarem, parlarem,, bla, bla, bla.

Ha fet una típica resposta de polític pudent. No li donem més importància

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Espanya sempre en contra des dèbil i si aquest dèbil és des Països Catalans, idò encara més. Ja va passar amb sa supressió de ses corrides de toros i fins i tot des toros a la balear. I que alliberin es presos polítics

Valoració:8menosmas
Per de cap manera, fa mes de 4 anys

Ya lo he dejado claro en otro espacio. Ara de cap manera.
A ningú, venguin d'on venguin. Ni catalans, ni madrilenys, ni murcians, valencians o d'altra lloc. De cap lloc. ¿Tan mal d'entendre es? I manco, alemans, italians, o chinessos. Ja heu vorem.

Valoració:11menosmas
Per Canvia de partit, Francina, fa mes de 4 anys

Quina bona Presidenta que tindriem, si aquesta pertanyes a un bon partit.

Valoració:10menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

EspaÑa necessita comprar favors...DESCARADAMENT.

Valoració:17menosmas
Per Vergonya el que fan amb nosaltres, fa mes de 4 anys

És a dir, abans deixaran venir els alemanys a Mallorca que deixar els propis mallorquins poden anar a cuidar de les seves terres i horts que es troben a fora vila i de les casetes herència dels seus padrins. És una vergonya escoltar la poca sensibilitat dels espanyols cap a la realitat mallorquina.

Valoració:35menosmas
Per Pobleret, fa mes de 4 anys

Així ído tots els que tenen casa a les illes hi podrán tornar? I perquè només alemanys i no británics, francesos o fins i tot peninsulars ? O tots moros o tots cristians ! quins gestors de crisi mare meva.

Valoració:25menosmas
Per Llavors riurem!, fa mes de 4 anys

N´Àbalos no hi toca!
Ja em direu on és que permeten l´entrada d´estrangers perquè infectin els que están confinats!
Que l´infectin a ell!

Valoració:28menosmas
Per tanmateix, fa mes de 4 anys

Esper que aquest ministre respongui a les exigències d'aquesta guarda de supremacistes el mateix que han dit i repetit: aquest virus no entén de fronteres.
Au, idò, la resposta és simple: normes iguals per tothom, NO SE POT ANAR A SEGONES RESIDÈNCIES.

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente