algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Yllanes garanteix que les obres del cable energètic submarí entre Menorca i Mallorca finalitzaran en el termini previst

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Aitor Urresti, s'han reunit aquest dilluns per videoconferència amb la ministra per a la Transición Ecológica, Teresa Ribera, per a traslladar «la correcta actuació i resposta que està tenint el sector energètic balear davant la crisi provocada per la Covid-19».

En aquest sentit, Vicepresidència ha garantit que les obres del cable energètic submarí entre Menorca i Mallorca, que s'estant duent a terme per part de Red Eléctrica de España, finalitzaran en el termini que estava previst, fixat per al segon semestre de 2020. D'aquesta manera, el cablatge elèctric submarí «serà una realitat en el proper mes de juny i contribuirà a l'estabilitat, sostenibilitat energètica i la tranquil·litat dels menorquins», ha apuntat el vicepresident Juan Pedro Yllanes.

Per la seva part, la DG d'Energia i Canvi Climàtic ha informat de la finalització de les obres de reforç que s'estaven realitzant a la xarxa de transport d'Eivissa.

Durant la reunió, el vicepresident també ha reclamat al Ministeri que es mantenguin i garanteixin els plans i línies d'ajuda prevists a fi de poder implantar els plans de transició energètica de les Balears. Una plans, ha recordat, que «suposaran un estalvi ecònomic per als consumidors en la factura de la llum i que també contribuiran a fer del sector energètic una vital font d'ingresos en la recuperació econòmica de les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.