muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Unió de Pagesos de Mallorca reclama ser present a la Taula de Diàleg Social davant la crisi del coronavirus

170507

Unió de Pagesos de Mallorca (UPM) ha reclamat aquest dijous ser present a la Taula de Diàleg Social, davant la situació generada per la crisi del coronavirus, mitjançant una carta escrita a la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Segons ha assenyalat la carta el secretari general d'UPM, Sebastià Ordines Capó, l'organització és de les més representatives del sector i l'única patronal independent. «Vista la situació greu que travessam, entenem que cal ser presents en la Mesa de Diàleg Social», ha afegit.

Ordines ha recordat que UPM és una organització professional agrària amb més de 40 anys d'història al servei de l'agricultura i la societat mallorquina. «En el que portem de confinament la pagesia ha estat un dels primers sectors que ha reaccionat, amb l'objectiu de no deixar en cap moment desproveïda la població de producte fresc i de proximitat», ha assegurat.

D'acord amb el secretari general d'Unió de Pagesos, aquest fet ha posat de manifest «que una societat que vol ser moderna i equilibrada, social i econòmicament, necessita que tots els sectors tenguin un pes en concordança a les necessitats que té la societat».

En aquest sentit, ha indicat que en l'economia de les Balears el sector de l'agricultura «és marginal pel que fa a percentatge, alhora que vital per a la supervivència de país».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Ara caldrà veure si es mantenen ferms o si es tornen a cagar a les calces com amb la promoció de Valyonyc que van enretirar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente