muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Unió de Pagesos usa Valtònyc per promoure els productes d'aquí i Jorge Campos i Vox s'enfurismen

170325

Unió de Pagesos ha posat en marxa una campanya per demanar als ciutadans que quedin a ca seva i, al mateix temps, promoure el consum de productes d'aquí. El lema de la campanya és 'Tu a casa, nosaltres t'omplim el rebost'. La imatge de la campanya és una fotografia aèria de camps de Mallorca i una imatge del raper mallorquí exiliat, Valtònyc, assenyalant amb el dit índex, fent una paròdia del 'I want you' de l'Oncle Sam.

La campanya no ha caigut gens bé a Vox i al seu delegat a Mallorca, Jorge Campos, que han reaccionat amb virulència: «És una vergonya, per no dir una 'basura' que l'associació agrària Unió de Pagesos de Mallorca utilitzi un condemnat i pròfug de la Justícia per a promocionar el consum de producte local».

Segons l'opinió de Vox, «Valtòny és un delinqüent» que viu a Bèlgica «sota l'empara del també pròfug Puigdemont».

Vox i Jorge Campos apel·len a «un moment de necessària unitat», però, en canvi, critica la campanya d'Unió de Pagesos per promoure els productes del camp mallorquí i crida al 'rebuig' només per motius ideològics, ja que consideren Valtònyc 'un energumen' i una 'delinqüent'.

Cal recordar que Valtònyc fins que va partir a Bèlgica, treballava com a venedor de productes del camp mallorquí i que en els seus principis artístics definia la seva música com a 'rap rural'.

A la campanya d'Unió de Pagesos s'hi aniran afegint altres cares conegudes, com Pau Debon, que va ser el cantant del grup Antònia Font; els actors,Toni Gomila i Llum Barrera, el cuiner, Miquel Calent i el youtuber, Miquel Montoro, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 4 anys

Idò a mi em fa ben feliç que s'enfurismin. Val la pena posar en Valtònyc cinquanta vegades, si amb això els enfurismàvem definitivament.

Valoració:1menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Per cert, moltes felicitacions als cantants, actors, youtubers i sobretot al gran mestre cuiner Miquel Calent. M'agrada el seu programa i les seves explicacions tan ben documentades i exposades visualment i dites amb l'entusiasme de qui fa una feina que li agrada, de manera que només veient-lo ja em fa venir gana.

Valoració:2menosmas
Per i tots contents!, fa mes de 4 anys

Enfurismen? No rebentaran!

Valoració:1menosmas
Per marbosch, fa mes de 4 anys

Una qüestió, per què està exilitat en Valtonyc? He deman perquè segons les darreres informacions que ens arriben de Suïssa, que no sembla ser una república -bananera-bolivariana-comunista-i no sé quantes coses més, el que deia no anava molt desancaminat, tot i que aquí, una "democracia avanzada", està prohibit investigar les veritats, perquè hi ha una tal "constitución" que així ho diu, però la realitat és la que és.

Valoració:4menosmas
Per Fora fatxes del nostre menjar, fa mes de 4 anys

Fora gent tòxica, de damunt les nostres verdures i fruites!

Valoració:10menosmas
Per A mi no que soy donsella, fa mes de 4 anys

Oi, si! Ara es fan les verges escandalitzades, pero no tenen cap inconvenient en citar Hitler, ni mes ni menys que des de la Tribuna del Congres. Au, fatxes, menjau molta verdura mallorquina, que es molt bona per les neurones.

Valoració:7menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 4 anys

Fora la gent, què no ha defensat mai el nostre camp!!
Enhorabona a l'Associació de Pagesos de Mallorca, és evident què ara més que mai, val més un bocí de terra que un hotel.

Valoració:21menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Home, quina satisfacció de veure que els agresors, provocadors i matóns, s'enfurismen. Per altra banda és ben curiós que siguin ells els qui es queixen, quan aixó ho converteixen en la seva feina..

Valoració:12menosmas
Per Jordí des Raco, fa mes de 4 anys

També hi ha la imatge del cantautor Tomeu Penya dins la campanya. Amb la mateixa imatge que fa sevir en la portada del seu ultim disc R.D.I. Comunitat des Pla.
També assenyalant l'espectador amb el dit índex
Que ni tot està bé, ni tot està malament.

Valoració:6menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

Idò a mi me feia peresa demanar-ho i ara heu faré.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente