algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El nou Màster Universitari en Competència Lingüística i Literària serà una realitat a la UIB el proper curs

Aquest dimecres el Consell de Govern ha acordat autoritzar la Universitat de les Illes Balears (UIB) a implantar i impartir el nou Màster Universitari en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament.

El Màster Universitari en Competència Lingüística i Literària ofereix una continuïtat formativa als estudiants de grau pel fet que els obre l’accés als estudis de doctorat, a la vegada que fa d’enllaç entre l’àmbit acadèmic i el de la recerca i forma investigadors que es podran incorporar a grups de recerca d’universitats, centres o altres institucions.

Aquest nou títol vol satisfer la demanda del sector amb un perfil d’expert en llengua i literatura. Les especialitats que ofereix el Màster són les següents: Estudis Avançats en Llengua i Literatura Catalanes, Lingüística General, Teoria de la Literatura, i Ensenyament de les Llengües i de la Literatura.

Destinat a l’alumnat que vulgui perfeccionar la pràctica pedagògica en l’ensenyament de les llengües i la literatura, més enllà dels coneixements d’altres màsters orientats a la didàctica o de caràcter més generalista, ofereix als alumnes coneixements teòrics i aplicats sobre el desenvolupament de la competència lingüística i literària. Alhora, permet una iniciació a la recerca tant bàsica com orientada al disseny d’aplicacions pràctiques en àmbits com l’adquisició del llenguatge, la dinamització lectora, la planificació lingüística, la innovació docent o la gestió de continguts vinculats amb la llengua i la literatura catalanes.

Aquest Màster ofereix als alumnes un excel·lent mecanisme d’actualització de coneixements per als professionals en aquests àmbits, com també un camp d’aprofundiment i especialització per als graduats en estudis de llengua i literatura, filologies, educació primària i infantil i altres estudis d’humanitats.

L’aprovació d’aquesta nova titulació, que s’oferirà a partir del pròxim curs 2020-2021, permet ampliar i diversificar l’oferta formativa de la Universitat de les Illes Balears, que, en el cas dels màsters, condueix a una formació avançada i especialitzada adreçada a tres possibles objectius: l’acadèmic, el professionalitzador i l’investigador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.