cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Armengol planteja a Sánchez mesures «diferenciades» per a les Balears

La presidenta del Govern Francina Armengol ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar com ha anat la reunió a distància amb els presidents de les comunitats autònomes i amb el president espanyol.

Tal i com ha fet en d'altres ocasions, Armengol ha explicat què ha demanat a Pedro Sánchez, però ha estat menys explicita en què li ha contestat el seu col·lega espanyol.

Armengol ha demanat que les empreses no essencials de les Balears puguin mantenir-se tancades fins al 26 d'abril, quan finalitzaria la pròrroga de l'estat d'alarma i que aquesta mesura vagi associada a la possibilitat de les empreses d'acollir-se als anomenats Expedients Temporals de Regulació d'Ocupació (ERTO) en les mateixes condicions que les que ho varen fer prèviament.

Francina Armengol ha demanat, també, que es permeti l'ús dels romanents i l'endeutament d'Ajuntaments i Consells, «perquè ningú es quedi enrere és necessari l'ingrés de l'avanç de finançament autonòmic, que s'havia d'ingressar al març i encara no s'ha fet, a més de permetre l'endeutament i ús complet de romanents per a Consells Insulars i ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tossir-nos a la cara? Jo també ho faré!, fa mes de 4 anys

Esper que per molt que ho demanin els hotelers no
s´obrin les fronteres i tornin arribar creuers d´Itàlia o de s´estranger amb milers de persones i coronavirus.
He de veure si ens faran confinar a nosaltres i importar virus!

Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa mes de 4 anys

S'empra i quant el 26 d'abril no s'hagi d'ampliar el confinament, suposo que vol dir. No obstant això, i així com estan les coses, el confinament sembla que va per a llarg, però és l'única mida raonable per a protegir-nos del virus fins que arribin les vacunes, el contrari seria començar de bell nou i això, penso, que no ho vol ningú, malgrat que alguns irresponsables amb més cobdícia que cervell ja hagin fet sonar les trompetes de l'apocalipsi si es manté el confinament molt més temps més. La vida d'una sola persona no val el benefici que pugui donar un hotel, sembla que n'hi ha que no s'han assabentat que el confinament és imprescindible per evitar morts i mantenir als ciutadans estalvis a casa seva.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente