algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

La Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport reclamarà la intervenció de Calvo

La Plataforma contra l'Ampliació de l'Aeroport de Palma ha anunciat aquest dimecres que reclamarà la intervenció de la delegada del Govern espanyol, Aina Calvo, davant l'Estat per a evitar l'ampliació de Son Sant Joan.

En aquest sentit, han subratllat que els preocupa que la sortida de la crisi del coronavirus impliqui «un repunt d'ajudes, bonificacions i impuls a la indústria de l'aviació que acabi sumant arguments polítics i empresarials a favor de l'ampliació».

D'aquesta manera, han recordat que la reunió prevista el passat 13 de març amb la delegada del Govern espanyol no es va poder dur a terme per l'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus. Per això, han enviat una missiva a la delegada per a informar-lo de la situació i realitzar-li una sèrie de peticions.

Així, la Plataforma ha recordat que AENA té en tramitació -suspesa temporalment per la crisi de la COVID-19- una sèrie de projectes per a l'ampliació operativa de l'aeroport de Son Sant Joan, que suposen un augment significatiu de nombre de vols i de passatgers en 34 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

La veu de son amo, idò la ampliació es segura.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente