algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Dimiteixen dos directors insulars del Consell de Mallorca per motius personals

Dos directors insulars del Consell de Mallorca, el de Modernització i Transparència i el de Discapacitat i Innovació Social, han presentat la seva renúncia al càrrec per motius personals.

L'acceptació de les renúncies s'ha publicat en la darrera edició del Butlletí Oficial de la Comunitat (BOIB) i en tots dos casos es tracta de dimissions molt recents. La del director general de Modernització i Transparència, Martín Expósito, es va presentar dijous passat i s'ha fet efectiva aquest dissabte; i la del director general de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, José Manuel Portalo, es va lliurar dimecres passat i es fa efectiva aquest mateix dilluns.

Expósito ha publicat en una xarxa social un missatge explicant que la seva marxa es deu «a raons estrictament personals». Ha assegurat que la seva relació amb els funcionaris i polítics «ha estat excel·lent» i ha expressat el seu agraïment per l'oportunitat de treballar en el Consell des del setembre passat.

En aquest missatge, Expósito també manifesta el seu desig que en un futur «puguin donar-se les circumstàncies» per a tornar a treballar amb aquest equip. «Gràcies i disculpeu per no haver pogut portar a terme el meu compromís tant amb el projecte iniciat com amb la mateixa presidenta que va dipositar en mi la seva confiança i, en definitiva, la societat, que som tots», conclou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.