algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

El Govern espanyol destinarà 4,4 milions d'euros a les Balears per a reparar els danys provocats per la Glòria

168393

El Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha declarat l'emergència de les obres per a reparar els danys provocats a la costa de la Mediterrània per la borrasca Glòria, del 19 al 24 de gener, en diferents punts del domini públic marítim-terretre a les quals destinarà 19,5 milions d'euros, dels quals 4,4 euros seran per a les Balears.

Així, les obres es realitzaran sense demora a les Balears, Girona, Barcelona, ​​Tarragona, Castelló, València i Alacant per a pal·liar els danys provocats pels vents forts i les intenses precipitacions que varen provocar inundacions severes i diferents danys a la costa. En concret, 4,4 s'empraran a les Illes Balears; 5,75 a Catalunya; 8,1 milions al País Valencià.

A l'arxipèlag s'arreglaran passarel·les trencades, cartelleria, captadors, i es demoliran i netejaran nombroses estructures trencades pel temporal que suposen un greu perill en els termes municipals de Campos, Ses Salines, Satanyí, Felanitx, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera, Capdepera, Artà, Santa Margalida, Muro, Alcúdia, Pollença, Escorca, Sóller, Deià, Valldemossa, Banyalbufar i Estellencs, a Mallorca.

A Eivissa i Formentera s'intervendrà a Maó, Es Mercadal, Ferreries, Ciutadella, Es Migjorn Gran, Alaior, Sant Lluís i Es Castell a Menorca, i Eivissa, Santa Eulàlia, Sant Joan, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de Sa Talaia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.