cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

Cort ajorna la Diada Ciclista de Sant Sebastià al 26 de gener

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha anunciat aquest divendres que ajorna la 40a Diada Ciclista de Sant Sebastià al 26 de gener davant la previsió meteorològica adversa per la borrasca Gloria.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest divendres, la decisió respon a criteris tècnics de seguretat per les condicions del recorregut, amb l'asfalt banyat, i la previsió de fort vent. En aquest sentit, atès que es tracta d'una prova popular amb la participació d'infants i ciclistes professionals, l'organització ha decidit ajornar-la al dia 26 de gener.

La Diada es va cancel·lar el 2019 per mal temps

D'altra banda, el Consistori ha explicat que, la 40a edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, que va ser cancel·lada el passat 2019 a causa del mal temps, mantendrà, el recorregut habitual i l'horari de sortida.

Així doncs, la prova popular tendrà lloc el pròxim 26 de gener a partir de les 12.00 hores i el punt de sortida serà en l'arc situat en la plaça de Santa Eulàlia. L'organització manarà aquests dies correu-vos electrònics a totes les persones inscrites per a informar-los de la nova data de celebració de la Diada, ha assenyalat Cort. Finalment, ha indicat que les persones que vulguin participar, i encara no estiguin inscrites, podran fer-ho fins al 25 de gener a través d'internet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.