muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Atac de 'falsa bandera' a Can Alcover

Pocs dies abans de la Diada de Mallorca varen aparèixer noves pintades a la façana de Can Alcover. Els autors de les pintades varen signar amb les sigles SEPC i el símbol comunista de la falç i el martell.

El Sindicat d'Estudiants del Països Catalans (SEPC) ha desmentit categòricament que els autors hagin estat militants de la formació: «volem mostrar el nostra rebuig a aquests acte així com deixar clar que no es tracta d'una acció del nostre sindicat».

Des del SEPC consideren que «Aquest atac de falsa bandera tan sols pretén embrutar i desacreditar la feina diària que les militants del SEPC realitzen dia a dia als nostres instituts i a la Universitat» ha assenyalat l'organització estudiantil, que també ha recordat que «els nostres enemics són el capitalisme, el feixisme, el patriarcat i l'estat espanyol i francès. Volem deixar clar que nosaltres no atacaríem espais amb tants d'anys de recorregut en defensa de la llengua catalana a la nostra illa com és Can Alcover i amb els quals feim feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa mes de 4 anys

I a voltros qui VOX pareix el qui ha estat?

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 4 anys

Estoy totalmente en contra de todas las pintadas; es más ya he dicho en varias ocasiones que los malditos botes de pintura deberían dejar de venderse y mejor no fabricarlos. Es el invento más bestia del siglo.

Valoració:-2menosmas
Per Basili, fa mes de 4 anys

Sols cal comparar la lletra i l'estil d'escriptura amb la d'altres pintades que s'han fet a la façana de Can Alcover per intuir el seu origen.

Valoració:11menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Ens imaginam quina gent ha fet les pintades.
Son uns miserables!

Valoració:10menosmas
Per lògic, fa mes de 4 anys

Es fatxum i gonellam, qui si no.

Valoració:11menosmas
Per Obvi, fa mes de 4 anys

No saben parlar, ni convèncer, ni vèncer!
Els manca educació, saviesa, instrucció…
Què voleu de gent betzola? Són violents i rnomés saben ulular com cans rabiosos!
Que rebentin!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente