algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Dos periodistes agredits durant la manifestació espanyolista convocada per Foro Baleares

Capçalera de la manifestació espanyolista amb el lema 'Unidos por España'. | Foro Baleares

Dos periodistes han denunciat aquest dissabte que han estat agredits i amenaçats quan cobrien la manifestació espanyolista d'aquest dissabte convocada per Foro Baleares amb el lema 'Unidos por España'.

Segons han denunciat el Sindicat de Periodistes (SPIB) de les Illes Balears els atacs s'han produït quan els dos periodistes realitzaven la seva feina. En un dels casos, l'agressió s'hauria produït quan un redactor agafava notes amb la seva llibreta.

Des del sindicat han condemnat els atacs i han demanat «a qui convoqui aquestes manifestacions que garanteixin el dret dels periodistes a fer feina».

Per part seva, Foro Baleares han volgut mostrar la seva «més absoluta condemna» i han assegurat que estan a disposició dels periodistes per emprendre les mesures legals pertinents.

La manifestació, en defensa de la Policia espanyola, amb prou feines ha reunit a mig miler de persones que s'han manifestat pels carrers de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sastre, fa mes de 4 anys

La senyora del modelet rojiguarro se l´ha confeccionat soleta, de les lliçons de "las labores de la señorita Pepis". El tenia arraconat dins d´un armari des de feia més de 40 anys, però pel que es veu, havia perdut la cinta mètrica.

Valoració:3menosmas
Per Xavi, fa mes de 4 anys

Agressions feixistes. Prou impunitat !!

Generen aversió i fàstic extrem.

Valoració:10menosmas
Per Pilar, fa mes de 4 anys

La de la dreta que va vestida de pellassa? Perqué encara no som als darreres dies.

Valoració:10menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

No m'estranya gens!!!
Però segur que quedaràs impunes com sempre.

Valoració:8menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Aquests ultres espanyolistes sempre han de fer selvatjades. Esper que no hagin fet molt de mal als periodistes, perque si els han deixat ferits de gravetat, no just ningú se preicupara per ells, si no que feran un altre homenatge als agressors i actes de desagravi per si estan ofesos perque el que peguin a la gent no agradi a tothom

Valoració:10menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Més aviat es quedaràn en "un o dos por EÑA", però es senten protegits per la "costi tu tot" i la llibertat que ens neguen a nosaltres i de la que ells en fan abús.

Valoració:9menosmas
Per Víctor Pagès Carcassona, fa mes de 4 anys

Qualque cosa no quadra. És una manifestació en suport de la policia i la guardia civil, on participan els sindicats policials, i no són capaços d'assegurar la seguretat dels periodistes?

Valoració:17menosmas
Per Pau, fa mes de 4 anys

Algú me pot dir on es despatxa el modelito de la senyora de la dreta? Fassion carnavalesc total... per fer por la nit de tot sants... o el dia dels morts

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente