algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Som Sindicalistes Balears considera un «greu abús de poder» el cas de Paula Rotger per «triar lliurement una de les dues llengües oficials»

Som Sindicalistes Balears ha expressat aquest dijous que considera un «greu abús de poder que pateix la nostra companya d'Executiva Paula Rotger, simplement per triar lliurement una de les dues llengües oficials d'aquesta comunitat».

Davant la resolució de l’expedient obert per la societat mercantil estatal Aena a la treballadora Paula Rotger per la qual se li retira l’acreditació per a poder treballar dins l’aeroport durant 30 dies, el sindicat ha manifestat «la més enèrgica protesta» pel que considera «un abús de poder d’Aena damunt els treballadors d’empreses concessionàries».

Així, han explicat que l’únic motiu pel qual s’obre l’esmentat expedient amb l’actual resolució és «exclusivament discriminatori per qüestions lingüístiques» i que fonamentar aquesta sanció en motius d’incompliment de les mesures de seguretat és «contradictori», ja que aquesta no es va veure compromesa en cap moment. «A més, la sanció es produeix 70 dies després dels fets, 70 dies que una treballadora 'molt perillosa' ha continuat treballant a l’aeroport diàriament».

«Som Sindicalistes no consentirà que el dret que té qualsevol treballador d’aquesta Comunitat Autònoma a emprar el català en el desenvolupament de les seves funcions, inclòs quan ha de dirigir-se a un membre de qualsevol Cos de Seguretat depenent de l’Estat espanyol, garantidor dels drets constitucionals, es vegi coartat per actuacions basades en la tergiversació interessada dels fets», han remarcat.

Finalment, des del sindicat han posat a disposició de Paula Rotger tots els mitjans, inclosos els serveis jurídics, i d’altres accions reivindicatives i de protesta, per a «evitar que una resolució basada en arguments no fonamentats en fets reals, perjudiqui els seus drets com a treballadora i ciutadana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa mes de 4 anys

Dictadura a la vista: si no contraatacam aviat rebrem de valent.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente