muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

dBalears reserva taula al restaurant 'tancat' per la intoxicació alimentària de 70 persones

Tot i que la conselleria de Salut ha anunciat que el restaurant Dragon Sushi «estarà tancat fins que no s'esmenin les deficiències detectades i els responsables presentin un pla a la Direcció general per garantir que s'apliquen correctament les pràctiques de manipulació d'aliment», dBalears ha comprovat que, de moment, es poden fer reserves a través de l'eina Groupon Booking.

De fet, dBalears ha realitzat una reserva d'una taula al restaurant Dragon Sushi del carrer de Blanquerna pel proper 18 de setembre, a les 13 hores.

La comanda, per a menjar al restaurant, consisteix en un «menú d'entrants més 24 peces». El preu original de la comanda, segons Groupon, era de 38,00 euros, però amb el descompte per a socis de la plataforma, el preu queda reduït a 16,95 euros.

Aquest mateix dijous, la a Direcció general de Salut Pública ha confirmat que hi ha, com a mínim, 70 casos de persones afectades per una intoxicació alimentària, de les quals 11 pateixen salmonel·losi, totes elles clients del Dragon Sushi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Al que firma com a "Vergonya!"
Li agrairia no utilizas el meu nik.
Ja ho havia escrit, però veig que no surt,nosé si és que no ha arribat.
A més, jo crec que el Govern no en té cap culpa, que en tot cas és la plataforma per reservar, la que no esta actualitzada.

Valoració:1menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Ens compixen al Govern i a nosaltres.
Què punyetes fan els nostres governants, a més de cobrar el sou?

Valoració:3menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

Mare meva, vejam també passa que segurament no deu ser fàcil eliminar les ofertes ja pagades i anunciades de groupon, vull creure que és això

Valoració:3menosmas
Per Oscar, fa mes de 4 anys

En serio? Que fuerte!!! Para dentro de 20 días? Y para mañana no había nada? Debe ser que son dos empresas diferentes, y debe ser una reserva automática que luego confirma o revisan, pero tranquilo que ya os llamarán o os mandaran un mail anulando la reserva por x motivo. Bastante marrón tiene ya este local encima y la que le caerá será gorda...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente