algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un total de 73 detenguts i 13 ferits després de desmantellar-se una festa il·legal a Eivissa

La Policia Local de Sant Josep ha desmantellat una festa il·legal iniciada a la matinada de dissabte a la Torre d'en Rovira, després del que s'ha produït la detenció de més 73 persones i 13 ferits.

Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Josep, els agents han hagut de fer front a l'actitud agressiva de part dels assistents. De fet, diversos agents han resultat ferits, entre ells dos policies de Sant Josep que han patit contusions de caràcter lleu.

Després de rebre l'avís i desplaçar-se al lloc, la Policia va comprovar que hi havia una gran aglomeració de persones amb vehicles amb la música molt alta. Inicialment varen establir controls d'accés per impedir que més gent anés al lloc.

Quan varen intentar aturar la festa, els efectius es varen topar amb l'actitud violenta dels assistents, unes 200 persones, que es varen enfrontar a la força actuant amb objectes contundents i agredint els agents. Un dels policies fins i tot va disparar a l'aire «perquè els agressors abandonessin aquesta actitud».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Brutor a ca d´altri?, fa mes de 4 anys

Enyor l´època dels guateques on tothom feia les festes a CA SEVA!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente