algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Usuaris dels avions d'Air Nostrum denuncien el mal estat dels aparells tot i ser 'servei públic'

Segons han explicat diversos usuaris habituals de viatges interilles, operats per Air Nostrum, a dBalears, la qualitat del servei baixa molt durant l'estiu.

Denuncien que els vols entre Mallorca, Menorca i Eivissa es fan en «avions molt antics» i moltes vegades «avions que semblen bastant deteriorats a primera vista».

Un dels passatgers habituals explica que «els avions més grossos i nous que s'usen a l'hivern, a l'estiu deuen fer altres rutes i a nosaltres ens posen avions antics i espenyats».

Una altra persona, que fa el trajecte entre Eivissa i Palma un pic cada setmana explica que «he coincidit amb alguna consellera que ha pogut comprovar el mal estat dels avions que cobreixen aquest recorregut» i afegeix «i això que es tracta de vols de servei públic, que haurien de ser sagrats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antònia, fa mes de 4 anys

Per això tenen tantes cancel·lacions. També vaig sovint a Menorca i ja n,he viscudes unes quantes. Uns amics no arribaren al dinar de Nadal !!!

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Fins al dia que passi alguna desgràcia, Déu no ho vulgui, i llavors ens vindràn amb la cançoneta de sempre : "l'aparell havia passat els controls fa una setmana i tot anava be. S'està investigant si hi ha hagut algun error humà".

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente