algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'OCB trasllada aquest dimecres les seves propostes sobre llengua, cultura i autogovern a Armengol

Representants de l'Obra Cultural Balear es reuneixen aquest dimecres al Consolat de Mar, amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, per traslladar-li diversos anàlisis i propostes de futur en matèria de política lingüística, cultural i d'autogovern.

El president de l'OCB, Josep de Luis i els directius Maria Antònia Ferrer i Mahécor Mbengue han fet arribar a la presidenta del Govern l'anàlisi i valoració de la passada legislatura i li han traslladat les propostes de l'entitat per garantir els drets lingüístics dels ciutadans de les Illes Balears, per garantir el dret a l'accés a la llengua catalana de tothom i per fer créixer l'ús social de la llengua pròpia de les Illes Balears.

Igualment, li han fet arribar les propostes en matèria de política cultural i el suport de l'entitat degana en la lluita per l'autogovern de les Balears a totes les iniciatives encaminades a dotar de més sobirania i un finançament just.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

Donde hay que trasladar a toda esa panda panca es a Tumbumtu.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

El moviment es demostra caminant. Cal fer totes les accions necessàries perque el Govern Balear es posi al corrent de les necessitats i dels drets de la seva gent. No podem consentir més agresions per raó de la llengua propia del territori i emparada per l'estatut.
Hem de frenar Voxes, PaPeros, Bauzans Cuidadasnos i Psoeros doblegats i venuts al 155 .

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente